honeyhivehome.com
Huis Winkels Vrbo Kortingscode

Vrbo Promotiecode & Actiecode Oktober 2021

Beoordeel het - Vrbo!
3.1 / 113 stemmen

Vrbo online winkelproces is 100% veilig en we hebben elke Vrbo Promotiecode geverifieerd om ervoor te zorgen dat u gerust kunt zijn. Winkel gewoon en bespaar eenvoudig bij ons! Op deze pagina kunt u de volgende geverifieerde Vrbo Kortingscode & Kortingsbon gebruiken om grote besparingen tot 50% te krijgen.

  • ALLE
  • 8 Aanbiedingen

Reactie van Vrbo

Meijster
2021-07-29 09:47:29

Uitstekende service!

Wegens gezondheid huur van vakantiehuis moeten annuleren. Omdat we recht hadden op 100% terugbetaling kregen we op dezelfde dag het geld al teruggestort. Uitstekende service dus!

Harry van den Berg
2021-02-27 15:08:43

Ga eind van dit jaar naar bonaire en…

Ga eind van dit jaar naar bonaire en had een woning uitgezocht voor 82 dagen en een deel aanbetaald helaas moest ik de vakantie inkorten.Doorgegeven aan vrbo die hebben ervoor gezorgt dat ik met een dag het teveel betaalde bedrag weer op mijn rekening had bijgeschreven .Prima geregeld door vrbo mijn dank hiervoorHarry

Arnoud Mervel
2021-01-08 06:38:05

Annuleren boeking

Via Homeaway een huis geboekt voor de wintersport 2021 in Frankrijk. Dit was vlak voor Corona. Er zat geen recht op annulering op het huisje. Nu is gebleken dat we toch niet op wintersport kunnen heb ik contact gezocht met de Franse eigenaren. Ze hebben alles direct teruggestort en via inmiddels VRBO hebben we het gehele bedrag teruggekregen. Dat is echt klasse.

Pascale Sneyers
2020-06-24 05:15:24

IK BEN ZEER TEVREDEN OVER HOMEAWAY EN…

IK BEN ZEER TEVREDEN OVER HOMEAWAY EN JE KAN ZE WEL BEREIKEN.Ik heb pas vrijdagavond nog geboekt voor 4nachten.Telefoonnummer is 059/34 02 70 en je kan eerst op de site kijken,en daarna naar 059/34 02 70 bellen en je kan via telefoon ook reserveren.En je moet geen leugens vertellen dat ze oplichters zijn en dat zijn ze zeker niet.Pascale Sneyers

....
2020-06-20 05:42:21

Eindelijk ons geld terug!

Eindelijk ons geld terug!30 maart onze vakantie geannuleerd. Het heeft heel wat voeten in aarde gehad om ons geld terug te krijgen.Home away is slecht bereikbaar, op een gegeven moment (in mei) een chat gevonden (die ik daarna niet weer heb kunnen vinden) waarin beloftes werden gedaan dat het allemaal goed kwam. Daarin ook gevraagd voor een Nederlands telefoon nummer gezien je anders naar de VS moet bellen. Deze wel gekregen! 020-2629300Het geld zou terug gestort worden binnen 3 a 4 weken. Tussendoor maar weer eens gebeld. Helaas na een maand nog geen geld terug. Er nu via een contact formulier wéér achteraan. Hier werd gelijk de zelfde dag op gereageerd. We moesten het zelfde nummer bellen die we al eens gekregen hadden. Gedaan.. nu eindelijk iemand aan de telefoon die ons goed kon helpen en wist waar ze het over had. Wat blijkt het geld was inderdaad terug gestort maar bleef gewoon staan op de credit card. En werd vanuit de creditcard niet terug gestort op de lopende rekening. Uiteindelijk de bank gebeld en de volgende dag hadden we het geld wél op de rekening!Tip voor home away wees beter bereikbaar en help je klanten gerichter.

Adriana Korteland
2020-06-09 20:36:37

Moeilijk bereikbaar, goed geholpen

Wij besloten begin mei onze vakantie in Augustus naar Italië te annuleren. Het was heel lastig om contact te krijgen met homeaway. Toen ik hier las over een chat ben ik gaan googlen. Ik vond een live chat in het nederlands :-) en kon daar mijn beklag doen over Belvilla. Huisje via Homeaway gehuurd, bleek van Belvilla te zijn na het boeken. Belvilla geeft een voucher uit,terwijl wij geboekt hebben met de voorwaarden gratis annuleren tot 60 dagen voor vertrek.De persoon in de chat was erg vriendelijk, heeft het uitgezocht en onze zaak doorgestuurd naar het Traveller Care Team(om 18:00). Diezelfde avond ontving ik om 21:00 al een mail met verdere informatie en verzoek om betalingsbewijzen. We krijgen het geld gewoon terug gestort volgens de boekingsvoorwaarden.Het is lastig om contact met ze te krijgen, maar ben snel en goed geholpen.(En nu nog wachten op mijn geld)

R. de JongKlant
2020-06-05 14:52:22

Na annulering binnen 3 dagen 100% van de reissom terug gestort.

Eerder gaf ik een hele slechte review over deze organisatie. Na annuleringsperikelen rondom Corona bleek de fout niet bij Home Away te zijn gemaakt maar was om onverklaarbare redenen de terugstorting niet op de creditcard rekening te zien. Home Away had nota bene 100% van de reissom binnen 3 dagen overgemaakt. Vandaag heeft een dame van customerservice mij met engelengeduld te woord gestaan. Zij raadde mij aan om de creditcardmaatschappij te bellen en dat bleek een gouden tip.De volgende boeking in september via Home Away staat en nu maar hopen dat de grenzen open blijven.

Casper
2020-05-22 09:49:54

Annuleren reis vanwege COVID-19 goed verlopen

Ik heb een reis geboekt naar Slovenië, en vanwege de onzekerheid omtrent de Covid-19 uitbraak op 4 mei geannuleerd. Net op tijd om aanspraak te maken op een 100% refund. Het contact met de eigenaar van het gereserveerde huis was prettig, en er was zeker begrip voor de situatie. Ik ben een beetje geschrokken van de mededeling van HomeAway dat de verwerking van de refund 3-4 weken op zich zou laten wachten, zeker in combinatie met de reviews op deze site. Vandaag op 22 mei heb ik de refund ontvangen. HomeAway doet dus wat het belooft. Waar HomeAway wel kan verbeteren is open communicatie. Ik begrijp dat de annuleringen in deze tijd tot extra administratieve drukte leiden, maar HomeAway is er wat mij betreft niet in geslaagd te motiveren waarom het 3-4 weken duurt voordat de refunds verwerkt worden. De periode komt op mij over als disproportioneel ten opzichte van de inspanning. De communicatie van HomeAway is eerder een mededeling dan een uitleg.

Pascal De Coene
2020-05-06 11:42:21

Had geboekt voor een woning in…

Had geboekt voor een woning in Koksijde. Bij de boeking stond een gratis annulatieclausule tot 20 april. Wegens Covid 19 tijdig geannuleerd. Voorschot werd netjes en vlot teruggestort door HomeAway zonder enige tussenkomst of vraag van mij.Wat mij betreft prima geregeld dus.

Saskia
2020-05-04 12:57:02

Annulering. Goed geregeld

13 maart helaas een annulering moeten doen op een gemaakte reservering.Dit is keurig afgehandeld door HomaAway!

h gommans
2020-04-24 12:07:56

na annulering van mijn vakantieverblijf…

na annulering van mijn vakantieverblijf in spanje kreeg ik vervolgens na 3 weken mijn geld weer terug. nu wil ik weer boeken voor juli maar twijfel vanwege de slechte recensies zou jammer zijn als je je geld kwijt bent. blijkbaar kan de verhuurder beslissen of hij jouw terugbetaald of niet . dat is een kwalijke zaak. ik dacht dat home away hiervoor garant staat maar dat blijkt dus niet. dus ik weet het nog niet

Daniel Kroeske
2020-04-22 13:21:29

hulpvraag via chat

Bij hulp goed geholpen via de chat

Jan Bronsvoort
2020-04-16 14:48:44

Na bellen succes met terugbetaling

Op 18 maart onze meivakantie naar Frankrijk geannuleerd. Terugbetaling zou 3 à 4 weken duren. Na 3 weken contact opgenomen met HomeAway en een dag later stond het deel van het geld teruggestort op mijn creditcard. Een week later opnieuw gebeld waar het restant bleef en warempel een dag later werd ook het restant bijgeschreven. Ervaring is dus niet slecht, maar je moet er wel even achteraan bellen.

Paul Aspeslag
2020-04-14 10:54:53

Alles terug ontvangen,

Alles terug ontvangen,Normaal hadden we een woning gehuurd in Frankrijk voor de maand mei.Vanwege de corona crisis hebben we met pijn in het hart geannuleerd ,Binnen de termijn dat ik kon opzeggen, 100 % zijn we terug betaald.Volgende vakantie boek ik zeker via home awayMij complimenten aan het home away team.

Leo van der Sanden
2020-04-11 21:13:59

Zo hoort t

Zo hoort t , uit voorzorg geannuleerd, vakantie naar Noord Italië.Je weet niet wat er komen gaat.Geen moeilijk gedoe gewoon 100% terug betaald, complimenten.Volgende vakantie doen we via home away.Daar kan “Natuurhuisje” nog wat van leren

FAQ for Vrbo

heeft Vrbo een verkoopsectie?

honeyhivehome.com verzamelt natuurlijk waar voor zijn geld via het promotiegebied van Vrbo voor klanten. Er zijn momenteel 8 speciale aanbiedingen en Vrbo -producten zullen regelmatig worden bijgewerkt naar het verkoopgedeelte. ga nu gewoon naar de vrbo.com en kijk waar iets is dat u wenst!

hoe veel Vrbo online Promotiecode zijn er beschikbaar?

Bij de vaak gehouden promotionele activiteiten van Vrbo, zal Vrbo consumenten Actiecode verstrekken om te gebruiken bij promotionele activiteiten om 50% voor elke klant te besparen. momenteel is de nieuwste promotie Neem Chalets In Zwarte Woud Laag Tot €108 Aan Vrbo, Vrbo consumenten zijn welkom om deel te nemen om te genieten van een kosteneffectieve winkelervaring.

hoe te besparen bij Vrbo?

In Vrbo kunt u veel geld besparen. Vrbo krijgt de nieuwste Vrbo Kortingscode op vrbo.com. Klanten kunnen 50% besparen door Promotiecode te gebruiken, en het sluit een volledige reductie niet uit. als je het tegelijkertijd met Vrbo Actiecode kunt gebruiken, kun je nog meer besparen!

Wat is het laatste aanbod?

Vrbo -klanten kunnen op tijd de laatste prijs of speciale kortingen van Vrbo krijgen door op de vrbo.com -homepage te klikken en de realtime korting van vrbo.com niet te missen. bezoek nu de vrbo.com of honeyhivehome.com en geniet van de kosteneffectieve winkelervaring.

Registreer u gratis op Vrbo om de laatste kortingsinformatie te krijgen