honeyhivehome.com
Huis Winkels Vrbo Kortingscode

Vrbo Promotiecode & Actiecode Augustus 2022

Beoordeel het - Vrbo!
4.9 / 244 stemmen

Vrbo online winkelproces is 100% veilig en we hebben elke Vrbo Promotiecode geverifieerd om ervoor te zorgen dat u gerust kunt zijn. Winkel gewoon en bespaar eenvoudig bij ons! Op deze pagina kunt u de volgende geverifieerde Vrbo Kortingscode & Kortingsbon gebruiken om grote besparingen tot 55% te krijgen.

Bezoek vrbo.com
 • ALLE
 • 11 Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Bekijk Het Voordelige Aanbod Hier

  Geldig t/m 3-11-22
 • Aanbiedingen

  Profiteer Van Vroegboekkortingen Tot 20% Bij HomeAway Boek Nu

  Geldig t/m 3-11-22
 • Aanbiedingen

  Krijg Juridische Informatie Op De Website Van HomeAway

  Geldig t/m 4-10-22
 • Aanbiedingen

  Meld Je Aan Voor De Nieuwsbrief En Blijf Op De Hoogte Van De Actuele Promoties

  Geldig t/m 3-11-22
 • Aanbiedingen

  Bekijk Het Voordelige Aanbod In Italie Hier

  Geldig t/m 3-11-22
 • Aanbiedingen

  Bekijk Het Voordelige Aanbod In Nederland Hier

  Geldig t/m 3-11-22
 • Aanbiedingen

  Vrbo Kortingsbon: Bestel Extra Voordelig En Krijg Tot Wel 55% Korting

  Geldig t/m 6-11-22
 • Aanbiedingen

  Alleen Vandaag Pak Je Tot 15% Korting Bij Vrbo

  Geldig t/m 6-11-22
 • Aanbiedingen

  Vrbo Korting | 45% Voordeel In De Outlet

  Geldig t/m 6-11-22
 • Aanbiedingen

  Vrbo-outlet: Tot 40% Korting Op Outlet-items

  Geldig t/m 6-11-22
 • Aanbiedingen

  Vrbo Nieuwe Klantcode: 50% Korting Bij Het Afrekenen

  Geldig t/m 6-11-22
 • Aanbiedingen

  Speciale Korting Aanbiedingen On Sign-Up

 • Aanbiedingen

  Beste Voorstellen Door Omhoog Te Ondertekenen De Nieuwsbrief

 • Aanbiedingen

  Aangemeld Voor 10% Korting Op Uw Eerste Shopping

 • Aanbiedingen

  Geweldige Aanbiedingen Door Omhoog Te Ondertekenen

 • Aanbiedingen

  Vrbo: Lijst Uw Plaats Gratis

 • Aanbiedingen

  Neem Chalets In Winterberg Laag Tot €193 Aan Vrbo

 • Aanbiedingen

  Krijg Chalets In Winterberg Uit €174 Aan Vrbo

 • Aanbiedingen

  Neem Chalets In Winterberg Laag Tot €161 Aan Vrbo

 • Aanbiedingen

  Neem Winterberg Laag Tot €55 Aan Vrbo

 • Aanbiedingen

  Neem Winterberg Laag Tot €40 Aan Vrbo

 • Aanbiedingen

  Vakantiehuizen In Winterberg Laag Tot €95 Aan Vrbo

 • Aanbiedingen

  Chalets In Zwarte Woud Laag Tot €101 Aan Vrbo

 • Aanbiedingen

  Vrbo: Abonneer U Op De Nieuwsbrief Om Speciale Aanbiedingen En Aanbiedingen Te Ontvangen

 • Aanbiedingen

  Geniet Vakantiehuizen In Winterberg Vanaf €91 Aan Vrbo

 • Aanbiedingen

  Geniet Winterberg Vanaf €45 Aan Vrbo

 • Aanbiedingen

  Vrbo: Abonneer U Op De Nieuwsbrief Om Speciale Aanbiedingen En Aanbiedingen Te Ontvangen

 • Aanbiedingen

  Geniet Chalets In Winterberg Vanaf €101 Aan Vrbo

 • Aanbiedingen

  Vakantiehuizen In Winterberg Uit €93

 • Aanbiedingen

  Neem Chalets In Winterberg Zo Laag Als €125 Aan Vrbo

 • Aanbiedingen

  Neem Chalets In Winterberg Zo Laag Als €130 Aan Vrbo

Reactie van Vrbo

....
2020-06-20 05:42:21

Eindelijk ons geld terug!

Eindelijk ons geld terug!30 maart onze vakantie geannuleerd. Het heeft heel wat voeten in aarde gehad om ons geld terug te krijgen.Home away is slecht bereikbaar, op een gegeven moment (in mei) een chat gevonden (die ik daarna niet weer heb kunnen vinden) waarin beloftes werden gedaan dat het allemaal goed kwam. Daarin ook gevraagd voor een Nederlands telefoon nummer gezien je anders naar de VS moet bellen. Deze wel gekregen! 020-2629300Het geld zou terug gestort worden binnen 3 a 4 weken. Tussendoor maar weer eens gebeld. Helaas na een maand nog geen geld terug. Er nu via een contact formulier wéér achteraan. Hier werd gelijk de zelfde dag op gereageerd. We moesten het zelfde nummer bellen die we al eens gekregen hadden. Gedaan.. nu eindelijk iemand aan de telefoon die ons goed kon helpen en wist waar ze het over had. Wat blijkt het geld was inderdaad terug gestort maar bleef gewoon staan op de credit card. En werd vanuit de creditcard niet terug gestort op de lopende rekening. Uiteindelijk de bank gebeld en de volgende dag hadden we het geld wél op de rekening!Tip voor home away wees beter bereikbaar en help je klanten gerichter.

Casper
2020-05-22 09:49:54

Annuleren reis vanwege COVID-19 goed verlopen

Ik heb een reis geboekt naar Slovenië, en vanwege de onzekerheid omtrent de Covid-19 uitbraak op 4 mei geannuleerd. Net op tijd om aanspraak te maken op een 100% refund. Het contact met de eigenaar van het gereserveerde huis was prettig, en er was zeker begrip voor de situatie. Ik ben een beetje geschrokken van de mededeling van HomeAway dat de verwerking van de refund 3-4 weken op zich zou laten wachten, zeker in combinatie met de reviews op deze site. Vandaag op 22 mei heb ik de refund ontvangen. HomeAway doet dus wat het belooft. Waar HomeAway wel kan verbeteren is open communicatie. Ik begrijp dat de annuleringen in deze tijd tot extra administratieve drukte leiden, maar HomeAway is er wat mij betreft niet in geslaagd te motiveren waarom het 3-4 weken duurt voordat de refunds verwerkt worden. De periode komt op mij over als disproportioneel ten opzichte van de inspanning. De communicatie van HomeAway is eerder een mededeling dan een uitleg.

R. de JongKlant
2020-06-05 14:52:22

Na annulering binnen 3 dagen 100% van de reissom terug gestort.

Eerder gaf ik een hele slechte review over deze organisatie. Na annuleringsperikelen rondom Corona bleek de fout niet bij Home Away te zijn gemaakt maar was om onverklaarbare redenen de terugstorting niet op de creditcard rekening te zien. Home Away had nota bene 100% van de reissom binnen 3 dagen overgemaakt. Vandaag heeft een dame van customerservice mij met engelengeduld te woord gestaan. Zij raadde mij aan om de creditcardmaatschappij te bellen en dat bleek een gouden tip.De volgende boeking in september via Home Away staat en nu maar hopen dat de grenzen open blijven.

Cees Zuidgeest
2020-03-01 09:47:32

Uiteindelijk toch maar een hotel

Met de bagage van alle slechte recensies had ik er een hard hoofd in dat ik ooit mijn aanbetaling terug zou zien. Maar gisteren kwam het geld via de creditcard afrekening binnen.Onze eerste reservering via Homeaway heb ik gedaan zonder reviews te lezen omdat het er zo professioneel uitzag waardoor het geen argwaan wekte. Alles ging echter niet zo soepel. Het eerste appartement dat wij wilden in Malaga bleek na een bericht van de eigenaar in juni 2019 voor een boeking in 2020 maar liefst 25% duurder te zijn. Daar hebben we schriftelijk voor bedankt. Bij het tweede appartement deden wij direct de vereiste aanbetaling met de creditcard: het restant moest in begin maart 2020. Waar het appartement in Malaga precies lag zou tot eind februari onbekend zijn, we wisten alleen in welk stadsdeel. Dat vonden we vreemd maar accepteerden het. Begin februari annuleerde de eigenaar de boeking echter zonder opgaaf van redenen. Een andere mail van Homeaway liet ons weten dat ons vooruitbetaalde bedrag terugbetaald zou worden. Direct gebeld met de helpdesk die de eigenaar zou vragen om uitleg. Die moeten we nog krijgen ( ? ) maar omdat wij ons geld netjes overgeboekt kregen van Homeaway zal dat ons een zorg zijn. Vanwege de vertoonde onzekerheden en het gebrek aan communicatie was dit onze eerste EN tevens laatste keer dat wij via Homeaway iets boekten. We zitten straks wel in een duurdere accommodatie (hotel) maar wel met de zekerheid dat de boeking doorgaat.

Paul Aspeslag
2020-04-14 10:54:53

Alles terug ontvangen,

Alles terug ontvangen,Normaal hadden we een woning gehuurd in Frankrijk voor de maand mei.Vanwege de corona crisis hebben we met pijn in het hart geannuleerd ,Binnen de termijn dat ik kon opzeggen, 100 % zijn we terug betaald.Volgende vakantie boek ik zeker via home awayMij complimenten aan het home away team.

Jan Bronsvoort
2020-04-16 14:48:44

Na bellen succes met terugbetaling

Op 18 maart onze meivakantie naar Frankrijk geannuleerd. Terugbetaling zou 3 à 4 weken duren. Na 3 weken contact opgenomen met HomeAway en een dag later stond het deel van het geld teruggestort op mijn creditcard. Een week later opnieuw gebeld waar het restant bleef en warempel een dag later werd ook het restant bijgeschreven. Ervaring is dus niet slecht, maar je moet er wel even achteraan bellen.

Pascale Sneyers
2020-06-24 05:15:24

IK BEN ZEER TEVREDEN OVER HOMEAWAY EN…

IK BEN ZEER TEVREDEN OVER HOMEAWAY EN JE KAN ZE WEL BEREIKEN.Ik heb pas vrijdagavond nog geboekt voor 4nachten.Telefoonnummer is 059/34 02 70 en je kan eerst op de site kijken,en daarna naar 059/34 02 70 bellen en je kan via telefoon ook reserveren.En je moet geen leugens vertellen dat ze oplichters zijn en dat zijn ze zeker niet.Pascale Sneyers

Marc
2020-04-04 14:17:03

2 weken geleden vakantie geannuleerd

2 weken geleden vakantie geannuleerd. Krijg volgens voorwaarden 100% geld terug. Dit is ook bevestigd. Volgens medewerker van Homeaway gaat dit enkele weken duren ivm coronavirus. Het is druk bij de creditcardmaatschappijen. Gewoon een onzin verhaal.14 april.Inmiddels keurig mijn geld ontvangen na 3 weken.

Saskia
2020-05-04 12:57:02

Annulering. Goed geregeld

13 maart helaas een annulering moeten doen op een gemaakte reservering.Dit is keurig afgehandeld door HomaAway!

Daniel Kroeske
2020-04-22 13:21:29

hulpvraag via chat

Bij hulp goed geholpen via de chat

FAQ for Vrbo

heeft Vrbo een verkoopsectie?

honeyhivehome.com verzamelt natuurlijk waar voor zijn geld via het promotiegebied van Vrbo voor klanten. Er zijn momenteel 11 speciale aanbiedingen en Vrbo -producten zullen regelmatig worden bijgewerkt naar het verkoopgedeelte. ga nu gewoon naar de vrbo.com en kijk waar iets is dat u wenst!

hoe veel Vrbo online Promotiecode zijn er beschikbaar?

Bij de vaak gehouden promotionele activiteiten van Vrbo, zal Vrbo consumenten Actiecode verstrekken om te gebruiken bij promotionele activiteiten om 55% voor elke klant te besparen. momenteel is de nieuwste promotie Bekijk Het Voordelige Aanbod Hier, Vrbo consumenten zijn welkom om deel te nemen om te genieten van een kosteneffectieve winkelervaring.

hoe te besparen bij Vrbo?

In Vrbo kunt u veel geld besparen. Vrbo krijgt de nieuwste Vrbo Kortingscode op vrbo.com. Klanten kunnen 55% besparen door Promotiecode te gebruiken, en het sluit een volledige reductie niet uit. als je het tegelijkertijd met Vrbo Actiecode kunt gebruiken, kun je nog meer besparen!

Wat is het laatste aanbod?

Vrbo -klanten kunnen op tijd de laatste prijs of speciale kortingen van Vrbo krijgen door op de vrbo.com -homepage te klikken en de realtime korting van vrbo.com niet te missen. bezoek nu de vrbo.com of honeyhivehome.com en geniet van de kosteneffectieve winkelervaring.

U Zou Ook Deze Coupons Leuk Kunnen Vinden

Registreer u gratis op Vrbo om de laatste kortingsinformatie te krijgen