honeyhivehome.com
Huis Winkels Tui Kortingscode

Hot Tui Kortingscode & Coupon Oktober 2021

Beoordeel het - Tui!
3.3 / 714 stemmen

Geniet van geweldige koopjes met 20 Tui Kortingscode voor Oktober 2021. We bieden u de nieuwste 20 nieuwste Tui Kortingsbon en deals om u te helpen extra besparingen te krijgen op uw online winkelen. Mis nooit meer een kans om meer geld te besparen voordat ze voor altijd verdwenen zijn. Onderneem nu actie en bespaar tot 52%!

  • ALLE
  • 3 Kortingscodes
  • 17 Aanbiedingen

Reactie van Tui

Wendy de Graaf
2021-09-01 09:58:21

Oké we zijn nog niet op vakantie…

Oké we zijn nog niet op vakantie geweest, maar erg blij met het beleid van TUI. Door gezondheidsproblemen onze vakantie die over een week gepland staat kosteloos kunnen omboeken en zelfs (omdat het nu goedkoper was) het verschil binnen 2 dagen terug gekregen.

Patricia De Koning
2021-09-01 07:48:58

Super tevreden

Onze vakantie Spanje vorig jaar verzet naar dit jaar vervolgens heb ik het in juni omgeboekt naar Griekenland omdat dit land geel/groen was. Dit was geen probleem en makkelijk te regelen. Inmiddels zijn wij op vakantie geweest tui legt goed uit wat je voor papieren etc je moet invullen. Per mail en 2x bericht via SMS of app echt super goed geregeld. Dag voor vertrek krijg je sms welk busnr je moet pakken voor transfervervoer naar hotel. Hostes kwam paar keer in hotel maar via app kan je ook contacten of krijg je bericht echt super makkelijk.Wij zijn dik tevreden over tui

Ans
2021-08-30 17:05:54

Perfect geregelde vakantie.

Perfect geregelde vakantie.In deze coronatijden toch een vakantie geboekt naar Kreta bij TUI.Vooraf werd je duidelijk geinformeerd over de formulieren welke nodig zijn voor je verblijf in het buitenland. 2 dagen voor vertrek werd dit nogmaals herhaald. Op de site een duidelijke instructie filmpje over het invullen van het PLF formulier.De vlucht met TUIfly was goed geregeld, documenten werden goed gecontroleerd ( in nederland, op kreta werd er met een half oog naar gekeken) of alles klopte en de vlucht verliep super.Bij aankomst wisten wij via de TUI app en SMS welke bus we moesten hebben. Deze hebben wij gevonden en we werden netjes naar het hotel gereden. Op de bussenparking liep TUI personeel voor vragen. Niet nodig gehad.Bij het hotel kwam de hostes dagelijks in de ochtend en in de avond langs, dit terwijl er bij het boeken aangegeven stond dat dit niet het geval was wat voor ons ook geen probleem was geweest. Netjes dat ze er dan toch wel fysiek kwamen.1x contact gehad via de app en dat verliep goed. Terugreis was goed geregeld. 48 uur van te voren kregen wij door hoe laat we opgehaald werden met welke busnummer en dat wij 15 minuten ervoor klaar moesten staan. De bus kwam ook 14 minuten te vroeg dus dat was mooi. Jammer dat medereizigers bij de volgende stop vertikte om ook 15 minuten vooraf aanwezig te zijn. daar hebben wij 20 minuten stil gestaan. Tijd is tijd zal ik zeggen, maar ja dan krijgt TUI onterecht een negatieve review van ja ze hebben ons achter gelaten, dat het dan aan hunzelf ligt, tja. Maar dat zijn wij. Terugvlucht verliep goed, jammer dat er medereizigers waren die zich niet aan de regels hielden. Personeel reageerde en handelde er wel op.

A. van Toledo
2021-08-05 11:33:54

Helaas is onze geboekte vakantie voor…

Helaas is onze geboekte vakantie voor de 4e keer niet door gegaan. Met adviezen van de medewerkers steeds weer overgeboekt. Nu weer geannuleerd. Wij willen even wachten met opnieuw boeken tot volgend jaar. Binnen 3 dagen is de aanbetaling teruggestort.Onze volgende reis zal weer met Tui zijn.

Nick van Effrink
2021-07-23 12:44:53

Lang wachten, wel goed geholpen.

Hotel verkeerd geboekt. Gebeld naar de klantenservice in de hoop dat deze verlengd kan worden of geannuleerd. Toen ik de klantenservice belde kreeg ik te horen dat de wachtrij langer dan een kwartier zou kunnen duren. Dit klopt ook. Na een uur werd er eindelijk opgenomen.Vanaf hier ging het wel goed. Aardige telefoniste en werd goed afgehandeld.

Nino
2021-07-16 11:39:07

Muha

Reis boeken gaat snel, klantenservice is aardig maar wilt het gesprek zo snel mogelijk afronden. Drukte?

JvK
2021-07-06 11:52:54

Heel tevreden over TUI

Gisteren gehoord dat onze vakantie naar Turkije niet doorgaat en vandaag is het hele bedrag al door TUI teruggestort op mijn rekening. Hulde voor TUI, die dit beter regelt dan menig andere reisorganisatie. TUI Liguster in Leidschendam: volgend jaar boek ik weer bij jullie! Toppers!

Ash
2021-06-19 10:11:19

Gevoel van vertrouwen.

Helaas werd mijn vlucht geannuleerd wegens COVID-19 maatregelen maar ondanks dat vrijwel snel meer duidelijkheid gekregen over mijn betaling aan TUI en hoe verder. Ik heb mijn refund snel teruggestort gekregen wat je als klant verwacht. Ik heb het bij andere reisbureaus en luchtvaartmaatschappijen anders ervaren ik wacht na een jaar nog steeds op mijn geld. Bedankt voor jullie service en duidelijkheid, ik zal zeker nog een keer bij TUI boeken.

Sb
2021-06-07 14:47:18

Ik had de geboortedatum verkeerd…

Ik had de geboortedatum verkeerd genoteerd waardoor 4 dagen voor vertrek de e-tickets nog veranderd moesten worden. Normaal brengen ze 27 euro in rekening maar dit werd niet gedaan ondanks ik er wel vanuit ging. Top service! Dat mag ook zeker gezegd worden.

Tess
2021-05-31 12:49:20

Top!

Alles was weer goed geregeld, ik ben zeer tevreden.

Susanne
2021-05-20 13:56:39

Zeer goede klantenservice bij Tui

Zeer goede klantenservice bij Tui. Geboekte reis was goedkoper geworden. Tui denkt met de klant mee en kijkt naar mogelijkheden! Zeer netjes te woord gestaan.Ik ben zeer tevreden over de verleende service !

Lianne
2021-05-01 08:30:46

Geweldige service bij TUI Roermond

Geweldige service. Mijn droomreis is door hun helemaal perfect verlopen, goed geregeld en fijne communicatie!

Karin
2021-03-29 09:56:13

we konden 2x niet op vakantie vanwege…

we konden 2x niet op vakantie vanwege corona binnen 3 dagen hadden we ons geld terug gestort. wat keurig ondanks de moeilijke tijd die de reis branche heeft. zodra het weer kan boeken wij zeker bij tuiFam pisa

I. Disco
2021-03-26 15:43:57

Alle afspraken omtrent voucher nagekomen!

Vanwege Corona de vakantie in juli af moeten breken. TUI heeft toen al royaal de resterende vakantiedagen middels een voucher gecompenseerd. Omdat we geen nieuwe vakantiekeuze hebben gemaakt hebben we bewust na 6 maanden gekozen voor uitbetaling van de voucher.TUI geeft in de voorwaarden aan dat dit tot 2 maanden kan duren maar ze hebben inderdaad het restbedrag binnen 2 maanden teruggestort. Niks anders dan een positieve ervaring. Volgende keer graag weer met TUI op vakantie!

peter
2021-03-15 11:22:34

Reissom gewoon teruggestuurd

Na annulering mijn reissom teruggekregen van TUI conform de aangegeven periode. Geen gezeur maar gewoon gecrediteerd.

FAQ for Tui

heeft Tui een verkoopsectie?

Ja, er zijn veel uitstekende promoties en koopjes voor losse producten in de speciale verkoopsectie van Tui. Alle klanten van Tui kunnen honeyhivehome.com bezoeken om promotionele inhoud van Tui te bekijken en Promotiecode van Tui te ontvangen. in dat geval zet Tui zich in om zijn klanten de meest kosteneffectieve goederen te bieden.

hoe veel Tui online Promotiecode zijn er beschikbaar?

Klanten kunnen Promotiecode van Tui in realtime krijgen op honeyhivehome.com. Met de huidige 3 Promotiecode kunnen klanten gemiddeld €19 per bestelling besparen. Daarom wordt sterk aangeraden dat de klant een bezoek brengt aan honeyhivehome.com voordat hij Tui -producten koopt.

hoe te besparen bij Tui?

Tui zal klanten van tijd tot tijd voorzien van Tui Promotiecode. Klanten klikken om Tui Kortingscode te ontvangen om te gebruiken bij het afrekenen, wat u veel geld zal besparen. zoek tegelijkertijd naar Tui op honeyhivehome.com, er zal ook een corresponderende Tui Actiecode zijn die je kunt gebruiken.

Wat is het laatste aanbod?

honeyhivehome.com zal de couponcode van Tui elke dag willekeurig updaten. De laatste korting van Tui is 10% Korting Op Je Boeking Via De App Van TUI, je kunt klikken om deze te bekijken om te genieten van 52%, of je kunt andere Tui couponcodes ontvangen om meer kortingen te krijgen voor je aankoop.

Registreer u gratis op Tui om de laatste kortingsinformatie te krijgen