honeyhivehome.com
Huis Winkels Secret Escapes Kortingscode

Hot Secret Escapes Promotiecode en Coupon Oktober 2021

Beoordeel het - Secret Escapes!
3.9 / 308 stemmen

Bespaar geld met de nieuwste Secret Escapes Kortingscode en aanbiedingen voor Oktober 2021. Ontvang grote kortingen met 8 Secret Escapes Promotiecode en Actiecode beschikbaar op onze pagina. Wij brengen u de beste en exclusieve Kortingsbon en Coupon, ongeacht de tijd van het jaar. Je zult er hier zeker een vinden zolang je nodig hebt.

  • ALLE
  • 8 Aanbiedingen

Reactie van Secret Escapes

Kathleen Vandepitte
2021-08-20 08:10:04

Een correcte en vriendelijke deskundige…

Een correcte en vriendelijke deskundige service. Ook in coronatijden laat de klantendienst ons niet in de steek.

DT
2021-08-09 19:04:15

Snel antwoord en oplossing via het…

Snel antwoord en oplossing via het contactformulier op de site.

Berend Jan Damman
2021-05-19 14:18:01

Prima aanbiedingen

Prima aanbiedingen, zeer gevarieerd, scherp aanbod,

Jose Baegen
2021-05-17 14:50:21

Heel tevreden

Wij hebben al meerdere vakanties geboekt met Secret Escapes en altijd tot volle tevredenheid!

Gert Scheerlinckx
2021-04-15 08:45:23

excellent service

valere vanderheyden
2021-03-22 08:52:15

goede afloop na aanvankelijk onzekere start

Het was aanvankeliijk niet gemakkelijk om de klantendienst te contacteren. Maar uiteindelijk is er een correcte oplossing voor ons probleem gegeven, waardoor Secret Escapes zijn plaats op onze bladwijzerbalk heeft behouden.

agnes bakker
2021-03-05 17:56:46

Schitterend verblijf op een enorm mooie…

Schitterend verblijf op een enorm mooie locatie. Vlakbij het strand en alles super goed geregeld. Het boekingsproces ging heel eenvoudig en de customerservice was zeer klantgericht en behulpzaam.Voor herhaling vatbaar. En ook zeker via secret escapes.

C.A. van der Maas
2020-10-21 13:54:01

Top service

Al diverse keren met Secret Escapes contact gehad ivm het oplossen van problemen mbt boekingen. Iedere keer luisteren ze zeer goed en komen vrijwel direct met zeer acceptabele oplossingen. Mijn complimenten voor Secret Escapes in deze moeilijke tijden!

Jelke de Jong
2020-10-14 09:49:44

Wij zijn al een paar keer met Secret…

Wij zijn al een paar keer met Secret Escapes weg geweest, alles prima geregeld. We hadden ook weer een prachtige reis naar Indonesie geboekt dit jaar maar die is dus door de welbekende reden geannuleerd; ik heb vorige week mijn geld keurig terug gekregen, de communicatie hieromtrent had in mijn ogen wel beter gekund maar ik begrijp dat het voor jullie ook een rampzalige tijd is.... Ik hoop dan ook voor jullie dat het goed komt allemaal, hoop houden en dat we in de toekomst weer geweldige reizen met jullie organisatie kunnen boeken!!!

Jacqueline B
2020-09-21 19:30:28

Graag het bedrag terug in plaats van een voucher

Ik heb nu al 3 e-mails gestuurd i.v.m. onze reis die niet doorging i.v.m. het Coronavirus. Helaas blijft het stil. Wij willen graag ons geld terug in plaats van een voucher. Ik begrijp best dat het druk is, maar ik zou toch graag antwoord krijgen.Update: ik heb het bedrag direct teruggestort gekregen. Bedankt voor de goede service. In de toekomst ga ik zeker weer een vakantie bij Secret Escapes booken.

Patricia
2020-09-13 14:29:54

Secret escapes maakt haar naam waar; ze verdwijnen als er vragen zijn over de retourbetaling

Update 19/09/20: inmiddels is er contact geweest en is de retourbetaling voldaan.In februari 2020 een roundtrip Ierland geboekt (vlucht, huurauto, b&b’s) met vertrek in mei 2020. Deze reis is geannuleerd ivm COVID-19. Aanvankelijk werd ik goed geïnformeerd over het verloop. De betaling werd omgezet in een voucher. Begin augustus kreeg ik een mail dat de betaling teruggestort zou worden. Ik ontving echter geen betaling. Mijn account is wel gewijzigd. De credits zijn verwijderd. Het telefoonnummer is buiten gebruik. Op mijn eerste e-mail kreeg ik een reactie dat er 12 augustus een retourbetaling was gedaan maar dat er een storing zou zijn geweest. Inmiddels heb ik nog geen geld ontvangen en mijn e-mails worden genegeerd. Ook de verzoeken via het contactformulier op de website verdwijnen in een zwart gat. Ik heb alle begrip voor de drukte waar reisorganisaties mee te maken hebben maar mijn geduld raakt nu wel op. De service is beneden de maat. Ik verwacht per direct een reactie en de retourbetaling.

Inge Goossens
2020-08-26 14:06:29

afhandeling boeking nav annulering ivm COVID-19

Na het helaas annuleren van onze reis vanuit de reisorganisatie hebben we contact opgenomen met Secret Escapes inzake de mogelijkheden tot terugbetaling van onze reissom. Wij zijn dik tevreden met de afhandeling hiervan. Dit geeft ons zeker het vertrouwen om een nieuwe reis via secret escapes te boeken.

Richard
2020-08-26 13:34:24

Geld is netjes teruggestort na…

Geld is netjes teruggestort na annuleren vakantie

Annick T.
2020-08-26 09:50:10

Annulatie wegens covidmaatregelen

Ondanks de moeilijke tijden voor de toerisme sector heb ik met secret escape een positieve ervaring rond de annulatie pakket reis. Een zeer correcte communicatie en snelle terugbetaling van het volledige betaalde voorschot.

Guy Foubert
2020-08-08 11:31:12

Graag feedback van ons.

We hebben begrip voor de vervelende situatie vd coronacrisis. Hetgeen we vastgesteld hebben is dat bij aanvang vd crisis de antwoorden op mails laat toekwamen (één keer hebben we ook geen antwoord ontvangen, maar goed). Indien de terugbetaling vh reissaldo in orde zal komen, is het voor ons ok hoor. We blijven heel graag klant bij Secret Escapes, maar we gaan wachten tot de grootste vlaag vd crisis over is aangezien mijn vriendin Catharina risicopatiënte is: één nier afgestaan, verminderde longcapaciteit en een hoge bloeddruk. Wij weten dat de verblijven en reizen bij jullie van hoge kwaliteit is en dat we er op kunnen vertrouwen dat de organisatie zeer goed is. Vriendelijke groeten van ons. Zeker tot later. Guy&Cath

FAQ for Secret Escapes

heeft Secret Escapes een verkoopsectie?

Ja, Secret Escapes biedt een speciale verkoopsectie voor klanten die laaggeprijsde producten willen kopen. Iedereen die naar nl.secretescapes.com komt, heeft rechtstreeks toegang tot het verkoopgedeelte. Maak je geen zorgen over de kwaliteit van de Secret Escapes -producten daar! De speciale verkoopzone van Secret Escapes garandeert altijd lage prijzen en hoge kwaliteit.

hoe veel Secret Escapes online Promotiecode zijn er beschikbaar?

Wilt u Promotiecode gebruiken bij het winkelen bij Secret Escapes? Volg honeyhivehome.com, honeyhivehome.com belooft een tijdige leverancier te zijn van Secret Escapes geldbesparende informatie voor klanten. bovendien, als je naar de officiële website van Secret Escapes gaat, is er ook alles, van Secret Escapes Actiecode tot promotionele informatie.

hoe te besparen bij Secret Escapes?

Secret Escapes biedt klanten verschillende voorkeursmanieren om hun geld te besparen. U kunt het bestelbedrag voor u verlagen door af en toe fulltime kortingen of promoties te geven of Secret Escapes Kortingscode te verzamelen. door kortingen op nl.secretescapes.com kunnen veel klanten gemiddeld €17 besparen.

Wat is het laatste aanbod?

honeyhivehome.com biedt kortingen en speciale couponcodes op basis van verschillende activiteiten van Secret Escapes. Er zal 60% op de nl.secretescapes.com homepage staan, klanten kunnen genieten van veel voordelige prijzen. open de Secret Escapes officiële pagina, en je hebt nog steeds een kans om meer Secret Escapes Promotiecode te krijgen.

Registreer u gratis op Secret Escapes om de laatste kortingsinformatie te krijgen