honeyhivehome.com
Huis Winkels Ravensberger Matrassen Kortingscode

Ravensberger Matrassen Promotiecode & Actiecode December 2021

Beoordeel het - Ravensberger Matrassen!
4.3 / 31 stemmen

Ravensberger Matrassen online winkelproces is 100% veilig en we hebben elke Ravensberger Matrassen Promotiecode geverifieerd om ervoor te zorgen dat u gerust kunt zijn. Winkel gewoon en bespaar eenvoudig bij ons! Op deze pagina kunt u de volgende geverifieerde Ravensberger Matrassen Kortingscode & Kortingsbon gebruiken om grote besparingen tot 60% te krijgen.

  • ALLE
  • 13 Aanbiedingen

Reactie van Ravensberger Matrassen

C.p
2021-09-02 11:08:40

ik heb goede service ervaren bij…

ik heb goede service ervaren bij ravensberger door tim en rob (en misschien ben ik nog iemand vergeten). Ik heb een paar langdradige mailtjes gestuurd ivm geen miskoop wil doen zoals bij andere bedrijven. Dit bedrijf is tot nu toe heel netjes. Ik ga binnenkort daar een matras bestellen. Hopen dat dan de vervoerder het matras bij mij zelf afgeeft. tot nu toe even 4 sterren.

Herman Franssen
2021-08-18 11:49:09

herman franssen

via internet terecht gekomen bij ravensberger matrassen en door positieve recencies matrassen besteld.na proefslapen de matrassen geruild voor andere. alles perfect verlopen,groot pluspunt voor service,vragen, geduld, begrip en uiteraard de meer dan de redelijke prijs en goede kwaliteit.bedankt Tim en collega. Herman

De Geus/ leiden
2021-07-29 11:11:46

Prima bedrijf! Prima spullen.

Na een lange zoektocht vanwege artrose problemen kwam ik uit op een echte latex matras. Helaas vielen de matrassen die werden aangeboden niet binnen mijn budget. Toen vond ik Ravensberger en kocht bij hen een talalaj matras. Uitgeprobeerd en dit matras is niet alleen betaalbaar maar het lost ook een heel groot deel van mijn problemen op. De service is uitstekend(ondanks manco van direct telefonische bereikbaarheid) en de levering is snel. Wanneer je een goede matras zoekt die ook nog betaalbaar is.... Ik raad u aan daar eens te gaan kijken.

marije
2021-03-01 07:56:28

zeer goede service

Wat een fijn bedrijf is dit. De medewerkers zijn deskundig en vriendelijk. Helaas heb ik geen matras gevonden die voldoende ondersteuning biedt aan mijn bekkeninstabiliteit, maar dit bedrijf doet wat ze beloofd. Mijn geld netjes terug gekregen.

Frank De Kinder
2021-01-23 11:54:33

Ik ga het het kort houden....Topfirma…

Ik ga het het kort houden....Topfirma met Topprodukten aan een betaalbare prijs! En nee...ik ben geen werknemer van Ravensberger!

Gabriël
2021-01-21 15:26:33

Twee koudschuimmatrassen en service naar wens

Ik heb twee koudschuimmatrassen (Komfort-SAN 50) besteld bij Ravensberger die beiden goed bevallen. De service vanuit de Nederlandse winkel is alleen per e-mail maar wel goed, want er wordt meestal snel en altijd adequaat gereageerd. De bezorging van het eerste matras liep moeizaam door de koeriersdienst DPD, maar daarvoor kreeg ik zelfs zonder het te vragen een keurige compensatie. Zeker een aanrader dus en dank voor de service!

wiebe
2020-11-17 12:14:53

ervaring Ravensberger-matrassen

Ondanks dat ik uiteindelijk niet tot een keuze kon komen en twee keer een matras heb geretourneerd even een positieve review. Retourneren was beide keren geen probleem en geld teruggestort gekregen. Emailcontact daarover prima, pluim voor de medewerkers en een volgende keer lukt het misschien wel.

Linda Struik
2020-11-17 11:39:21

Na lang zoeken uiteindelijk door de…

Na lang zoeken uiteindelijk door de goede recensies bij dit bedrijf terecht gekomen. Gekozen voor de Ergo-Term23 omdat we geen latten bodem hebben maar boxspring model, deze hebben wij op advies gekozen! Niet het goedkoopste model maar we slapen er super op. Heel veel mail contact gehad met Rob, altijd even vriendelijk en uitgebreid advies gegeven over de mail. We zijn ook naar de showroom geweest om eea uit te proberen. Maar die tijd is te kort om te testen. Er werd ook gezegd als we na 30 dagen nog niet wisten, ze niet moeilijk doen als t na deze 30 dagen proefslapen pas weten. Maar zeker niet nodig! Niet opdringerig, en prima prijzen. Zo hebben wij Decupre en Emma matrassen achter ons gelaten, want we kozen uiteindelijk voor Ravensberger. Zeker geen spijt!

Max G
2020-10-26 14:22:24

Zelden zo goed geslapen!

We hebben hier vorige maand twee matrassen besteld. De Struktura®-MED 60 in hardheid 3 en 4 (H3 en H4). De H3 ligt top! Ik lig hier nu een maand op en ik zou echt niet meer anders willen. De H4 was iets te hard (er zit veel verschil in hardheid tussen de H3 en H4) maar dit matras kon gewoon teruggestuurd en omgeruild worden. Zelfs als het matras al beslapen is. De eigen bijdrage is slechts €20,-Ik snap werkelijk niet hoe het komt dat deze matrassen maar €250-€300,- p stuk kunnen kosten terwijl een vergelijkbaar matras bij de concurrent al gauw het driedubbele kost. Ik sliep hiervoor op een Ubica matras maar ik zou absoluut geen Ubica meer kiezen.

Molenaar
2020-10-22 14:20:37

Goede en fijne koudschuimmatras

Na 30 jaar steeds op een pocketvering matras te hebben geslapen, wilden wij de overstap maken naar een koudschuimmatras. Op internet gezocht naar de voor en nadelen ervan. Toen kwamen we uit bij de firma Ravensberger mede door de goede reviews.Maar welk matras? We konden niet bij de firma langsgaan, dus hebben we via de mail contact gehad met Tim. We wilden dan voor de Komfort-San H3 gaan met ons 70 tot 80 kg. Maar Tim ons adviseerde de Struktura-Med H3. Dus we hebben 2 van die matrassen van 80x200cm besteld.Maar nu een ruim maand later heerlijke en fijne matrassen.Zeker geen miskoop, nogmaals dank.Fam Molenaar

Hetty
2020-09-29 12:09:58

Na vele winkels en websites bekeken te…

Na vele winkels en websites bekeken te hebben kwam ik terecht bij Ravensberger, die ik nog niet kende. Nu wel en daar ben ik ontzettend blij om. Ik zocht nl. een koudschuimmatras van 1.40 x 2.00 m.Bij (ook bekende) beddenwinkels òf niet te koop òf ontzettend duur. Bij Ravensberger heb ik advies gevraagd over wat een koudschuimmatras voor mij zou kunnen betekenen (ik heb het nl. snel warm) en dat kon men mij perfect uitleggen. Overigens de informatie die hierover op hun site staat klopt, wat mijn ervaring betreft, helemaal. Ik heb nu ruim een maand op mijn nieuwe matras geslapen en het ligt echt heerlijk! En slaapt nog lekkerder

Remco Vogelaar
2020-09-10 13:12:30

Service om je vingers bij af te likken..

Echt een heel goede ervaring met Ravensberger. Het gekochte matras vonden we iets te hard. Zonder gezeur kunnen omruilen (buiten de 30 dagen periode) tegen een zachtere. Het nieuwe matras werd vlot geleverd en dezelfde dag is het 1e matras opgehaald. Advies van hun klantenservice is ook echt top. Proberen echt het juiste matras voor je te vinden. De service die dit bedrijf verleent zie je (haast) nergens meer. Dikke pluim.

Roos
2020-09-02 10:22:58

Goede kwaliteit, levering en service!

Veel matrassen en sites vergeleken maar kwam qua prijs en kwaliteit steeds bij Ravensburger uit! De levering was keurig en snel, super geholpen per mail omdat ik twijfelde over de hardheid. We hebben het koudschuimmatras structura med 60, Mijn man weegt 80 kilo en heeft hardheid 3, ik weeg 60 kilo en hardheid 2. Iets zachter dan ik gewend ben maar daardoor ondersteunt het juist beter. We slapen heerlijk! Kan het iedereen aanraden om hier te bestellen, kwaliteit en service voor een nette prijs.

Rosina van der Meijde
2020-07-06 11:17:38

Sublieme service van Ravensberger (Nederland)

RAVENSBERGER geeft sublieme service.!!!!Ze denken fantastisch met je mee, om voor JOU het juiste matras te vinden.Petje af. Ze zijn UNIEK daarin. !!!!Oók verkopen ze zéér hoge kwaliteits matrassen zonder gifstoffen en goedkoper dan bij anderen. (Zo hebben ze een Talalay matras. De échte Talalay is heel moeilijk om te vinden namelijk.)Dat Ravensberger stukken goedkoper is, komt omdat ze géén overhead hebbenen werken met een budget vervoerder.Ze communiceren heel duidelijk en uitvoerig.Dat het "team" zeer klein is, om de kosten te drukken, heeft wel 1 nadeel, en dat is dat ze werken met uitvoerige mail-communicatie en 'terugbel afspraken' Ravensberger, dat zijn géén verkopers, dat zijn HELPERS. !!!!!!Chapeau...ongekend...IK ben érg tevreden.!!!Dank jullie wel Rob en Tim.!!!

K. C.
2020-06-22 19:10:57

Uitstekende producten, uitstekende service

Ravensberger maakt het online kopen van een matras echt zorgeloos. Ze bieden uitstekende matrassen aan (die voldoen aan veel kwaliteitseisen) en die thuis 30 dagen mogen worden uitgeprobeerd. Dat er bij retournering een kleine bijdrage wordt gevraagd vind ik zeer schappelijk, want een geretourneerd matras is immers niet meer verkoopbaar en een verliespost voor het bedrijf. (Het maakt voor mij de drempel om te kopen zelfs lager, want ik wil een bedrijf niet duperen met hoge onkosten.)De klantenservice is zeer behulpzaam, altijd een snelle en vriendelijke reactie. Ik hoop dat dit bedrijf nog lang zal bestaan, zodat ik mijn volgende matras er ook kan kopen!

FAQ for Ravensberger Matrassen

heeft Ravensberger Matrassen een verkoopsectie?

Natuurlijk kan Ravensberger Matrassen gemiddeld €35 's winkelbudget besparen voor elke klant die winkelt in Ravensberger Matrassen met veel promoties en laaggeprijsde artikelen in het verkoopgebied. De kans is niet te missen, kom naar Ravensberger Matrassen om het te kopen.

hoe veel Ravensberger Matrassen online Promotiecode zijn er beschikbaar?

Ravensberger Matrassen heeft momenteel 13 promotieactiviteit, waarvan Promotiecode 1 heeft. Met deze aanbiedingen kunnen klanten elke keer gemiddeld €35 besparen. aarzel niet en ga gewoon naar ravensberger-matrassen.nl om uw Promotiecode in te wisselen en 60% te sparen voor uw aankoop!

hoe te besparen bij Ravensberger Matrassen?

Als je 60% in Ravensberger Matrassen wilt opslaan, raden we je aan om aandacht te besteden aan de officiële accounts van de belangrijkste mediaplatforms van Ravensberger Matrassen en de eerste keer kortingsinformatie van Ravensberger Matrassen -profielen te krijgen. Mis de couponcode voor Ravensberger Matrassen op honeyhivehome.com niet.

Wat is het laatste aanbod?

De laatste prijs van Ravensberger Matrassen wordt bijgewerkt op de pagina met productdetails van ravensberger-matrassen.nl. Als u tegelijkertijd Ravensberger Matrassen -informatie zoekt in honeyhivehome.com, kunt u ook informatie vinden zoals 13 en Ravensberger Matrassen Actiecode verkrijgen. in het algemeen zal Ravensberger Matrassen Promotiecode voor u beschikbaar zijn in zowel ravensberger-matrassen.nl als honeyhivehome.com.

Registreer u gratis op Ravensberger Matrassen om de laatste kortingsinformatie te krijgen