honeyhivehome.com
Huis Winkels Modetalente Kortingscode

Modetalente Promotiecode & Actiecode December 2021

Beoordeel het - Modetalente!
3.5 / 225 stemmen

Modetalente online winkelproces is 100% veilig en we hebben elke Modetalente Promotiecode geverifieerd om ervoor te zorgen dat u gerust kunt zijn. Winkel gewoon en bespaar eenvoudig bij ons! Op deze pagina kunt u de volgende geverifieerde Modetalente Kortingscode & Kortingsbon gebruiken om grote besparingen tot 50% te krijgen.

  • ALLE
  • 8 Aanbiedingen
  • 1 GRATIS VERZENDING

Reactie van Modetalente

Jan van Ruitenburg
2021-07-21 09:32:24

Eerlijk gezegd viel het jurkje wat…

Eerlijk gezegd viel het jurkje wat tegen Op het plaatje zag het er beter uit dan in de werkelijkheid

Dijk
2021-07-10 15:32:15

Kleding redelijk snel ontvangen

Kleding redelijk snel ontvangen. Binnen de aangegeven levertijd. Kwaliteit van de kleding, die ik besteld had is ook goed. Daar geen klachten over. Een aantal artikelen vallen veel te groot uit, jammer dat je dan opdraait voor de verzendkosten naar China. Goede les voor de volgende keer (beter kijken naar retourvoorwaarden), dat is de reden waarom ik hier niet nog een keer bestel.

Marieke Vermeulen
2021-07-10 15:05:08

ik was goed tevreden…

ik was goed tevreden.mooie spullen en ze zitten lekker. 1 jurk was te strak daar heb ik 40% van terug ontvangen zodat ik het niet terug hoefde te sturen.2 artikelen moeten nog komen maar de communicatie daarover was goed. ik heb inmiddels nog meer bestellingen geplaatst.

J.H.Wams-Valkenburg
2021-06-05 06:27:33

Goede ervaring

Veel slechts nieuws gezien over modetalente. Maar bij mij is alles prima verlopen. 3 super leuke rokken besteld. Prima aangekomen . Zien er leuk uit. Passen ook goed. Ik denk dat je zelf ook goed op moet letten , de maten staan in een tabel die je aan kunt klikken. Lees die tabel goed !! Soms heb je S in Nederland maar L bij modetalente. Lees ook de beschrijving van stof en model .

J L te K
2021-05-06 17:27:19

Excuses

Enige tijd terug heb ik een review geschreven waarin ik aangaf niks te hebben ontvangen.Inmiddels heb ik de bestelde artikelen in 2 gedeelten ontvangen. Mijn negatief advies om niet bij Modetalente te kopen is dus niet juist geweest.Ik ben nu wel tevreden.Graag bied ik mijn excuses hiervoor aan.Vriendelijke groet

Marieke Vermeulen
2021-04-21 16:05:15

Een ander geluid van iemand die wel tevreden is…

de eerste keer moest ik ook heel lang wachten,maar het was wel leuk. daarom nogmaals geprobeerd en er rekening mee gehouden dat het lang zou duren. maar deze keer was het vlot . 1 ding was van een vreemde stof en zat niet zo lekker maar het 2e ding was prima. omdat het zo goedkoop en zo fleurig is nogmaals besteld. ik hou gewoon rekening met een lange wachttijd en dat de kwaliteit wat minder is maar wat wil je verwachten voor die prijs?De t-shirts zijn heel leuk maar wel dun. Ze zitten lekker. De communicatie was eerst in het Duits maar inmiddels krijg ik antwoord in het Nederlands. het is een goedkope winkel met heel veel keus en omdat het uit China oid moet komen is de wachttijd lang .Verder is het geen A kwaliteit materiaal. Als je met deze zaken rekening houd gaat het goed. Ik ben goed tevreden het is een prima prijs/kwaliteit verhouding Inmiddels heb ik al minstens 5x iets besteld. (alleen de verzend kosten zijn best hoog)

Riet
2021-04-01 18:56:58

Only ons part is missing but is on the…

Only ons part is missing but is on the way to me

M.M. Mulder
2021-02-03 00:54:21

Ik heb voornamelijk goede ervaringen

Ik heb voornamelijk goede ervaringen met Modetalente. De prijs/kwaliteitverhouding is goed. Je kunt nu eenmaal geen hoge kwaliteit verwachten bij goedkope producten.De levering kan soms lang duren, maar is ook wel eens heel snel. Helaas is het retourneren voor eigen rekening, dat is dus prijzig. Ik ben wel tevreden over de service. Toen ik een artikel na 2 maanden niet had ontvangen heb ik contact opgenomen en had ik binnen een week mijn geld retour.

Do Cambeen
2021-01-26 06:48:00

Klantenservice terugbetaling

Bestelling geplaatst maar wilde deel annuleren. Contact gehad met klantenservice Binnen vier uur reactie terug en binnen enkele dagen refundDoor alle reacties op internet had ik er weinig vertrouwen in maar was dus ten onrechte

Zwaan
2020-12-31 13:36:54

Voor de 2e keer iets besteld.het is troep!

Voor de 2e keer iets besteld.De eerste keer na betaling 3 maanden gewacht, ondertussen enkele mails gestuurd met de vraag waar de bestelling bleef.Keurig antwoord maar geen levering.Dus de koop geannuleerd.Geld kwam vlot op mijn rekening terug.Weer iets besteld, een lange groene mantel.Het is een soepjas..de kleur is niet in overeenstemming met de afbeelding.Terugsturen is ingewikkeld.Ik breng het geval nu maar naar de kringloop en...ik KOOP NOOIT WEER BIJ MODE TALENTE.Advies KOOP NIET!!HET ZIET ER LEUK UIT MAAR HET IS TROEP!!

Els Swart
2020-06-15 05:29:59

NEPwebsite winkel

NEPwebsite winkel. Ze houden je aan het lijntje. Zie ook bij de emails chinese tekens staan. Gelukkig was het bedrag niet groot, maar je geld en spullen zie je niet terug. 23-08-2020:Ik kom terug op bovenstaande review. Uiteindelijk is toch onverwacht het artikel geleverd. Paar weken geleden. Dus NEP is het niet, maar duurde wel heeeel lang.

exclusieve auto
2020-04-27 14:49:09

Een hele mooie site is het

Een hele mooie site is het. Mooie en goede kleding. Komt altijd op tijd binnen. Het zit lekker en gaat niet snel kapot. Ook is de stof fijn waar het van gemaakt is. Ik ben er helemaal tevreden mee !!

A
2020-02-17 19:29:03

Nooit bij dit bedrijf bestellen!!!

Nooit bij dit bedrijf bestellen!!!! Ze leveren gewoon niet! Vaak gemaild maar er komt niks! Zeer slecht bedrijf!!!!

Marianne Soesan van Maanen
2019-12-09 10:45:17

Ik zie sommigen die er een slechte…

Ik zie sommigen die er een slechte ervaring mee hebben gehad, dat gaat in mijn geval echt totaal anders. Al een paar keer iets besteld,en binnen niet al te lange tijd, kreeg ik mijn artikelen binnen. Ik heb wel een keer een andere materiaal dan wat er op de foto stond, maar dat was achteraf gezien mijn eigen schuld.Altijd goed de product lezen.Ze hebben mooie artikeln. Ik blijf klant.

Yolande
2019-10-30 12:01:47

Het komt goed

In eerste instantie dacht ik ook : ik ben genept toen het zo lang duurde voordat ik mijn spullen kreeg. Ik kreeg echter wel antwoord op min mails dus dacht ik wacht nog even af.De artikelen komen beetje bi beetje binnen en ik ben niet ontevreden gezien de prijs die ik heb betaald. Dus aan alle ontevreden cl : heb geduld en veracht niet teveel.

FAQ for Modetalente

heeft Modetalente een verkoopsectie?

Natuurlijk staat de speciale zone van Modetalente vol met hoogwaardige en laaggeprijsde geselecteerde producten. Het speciale gebied is ook opgezet voor Modetalente om iets terug te doen voor klanten. Klanten kunnen de Modetalente-producten kiezen die ze willen in het speciale gebied.

hoe veel Modetalente online Promotiecode zijn er beschikbaar?

Modetalente houdt van tijd tot tijd promotionele activiteiten. Om de klanten van Modetalente maandelijks de winkelkortingen te laten waarderen, wordt het aantal Promotiecode uitgegeven door Modetalente ook gebaseerd op de actuele situatie van de maand. bezoek de homepage van modetalente.com voor informatie over specifieke aanbiedingen.

hoe te besparen bij Modetalente?

Het kopen van goederen in Modetalente kan inderdaad veel geld besparen voor uw bestelling! Modetalente zal af en toe voordelen verdelen en Modetalente Promotiecode aanbieden aan klanten op hun officiële website. zoek daarnaast Modetalente op honeyhivehome.com en je ziet de gerelateerde 50%.

Wat is het laatste aanbod?

De laatste prijzen en kortingen van Modetalente worden weergegeven op modetalente.com en de officiële accounts van Modetalente op elk platform zullen ook de laatste kortingen en prijzen vermelden. Over het algemeen krijgen aankopen op modetalente.com niet alleen korting, maar ook gratis levering.

Registreer u gratis op Modetalente om de laatste kortingsinformatie te krijgen