honeyhivehome.com
Huis Winkels Kras Kortingscode

Nieuwste Kras Promotiecode en Actiecode December 2021

Beoordeel het - Kras!
3.6 / 29 stemmen

Als u de grootste kortingen wilt krijgen bij het winkelen voor Kras goederen, klik & kopieer de volgende geverifieerde Kras Kortingsbon & Kortingscode om tot 50% op uw bestelling op te slaan. Haast je om te kopen met de huidige promtion: Aanbiedingen Vind Je Direct Op De Website.

  • ALLE
  • 10 Aanbiedingen

Reactie van Kras

herman
2021-01-29 13:24:45

Hulde aan Kras!

Na zo veel negatieve reviews op deze site maar eens een positieve ervaring. Waarom velen geen enkel begrip kunnen opbrengen voor de uiterst moeilijke tijd waarin reisbureaus verkeren, is mij een raadsel. Mijn ervaring met Kras is zeer positief. Ja, ook ik kreeg een voucher en ook ik heb 6 maanden moeten wachten voordat ik de voucher kon inwisselen. Maar bij een telefonische vraag van mij aan Kras kreeg ik een uiterst vriendelijke en behulpzame dame aan de lijn. En na 2 maanden wachten werd de uitbetaling keurig op tijd naar mijn bankrekening overgemaakt. Hulde aan Kras!

MLN
2020-07-30 09:09:07

Kras was zeer soepel in het verplaatsen…

Kras was zeer soepel in het verplaatsen van mijn vakantie. Ik werd erg vriendelijk geholpen. Ondanks deze moeilijke en drukke tijd werd ik aardig snel geholpen, 20 minuten gewacht wat toch meevalt. Naar mijn mening zijn vele reviews over vouchers onterecht. Als we allemaal direct ons geld terug willen in plaats van vouchers, wat ik begrijp, valt het reisbureau om. Het gevolg is dat je voorlopig geen vouchers of geld hebt en mensen die op dit moment wel willen gaan hun vakantie geannuleerd zien worden als het omvalt.

ton
2020-07-16 17:52:29

Na een briefwisseling met Kras ben ik…

Na een briefwisseling met Kras ben ik zeer positief over hun soepele houding ten aanzien van het annuleren van een boeking van een reis die wel doorgaat. Komt waarschijnlijk om dat ik dubbel in risicogroep Corona zit. Ben en boven de 70 en heb ernstige hartkwaal. Dat hebben ze meegewogen in hun beslissing. Hadden ze niet hoeven doen formeel. Hebben ze toch gedaan. Als het weer kan ga ik weer bij ze boeken.

Klant
2020-06-23 10:04:08

Wat is het probleem

Met stijgende verbazing las ik een aantal negatieve beoordelingen over Kras reizen. Mijn ervaring is alleen maar positief. Er zijn de afgelopen tijd drie door mij geboekte reizen geannuleerd. Van één reis werd de aanbetaling keurig gerestitueerd, van de andere ontving ik vouchers. Volledig begrijpelijk in deze tijd en ook met gegarandeerde dekking. N.a.v. één van de reizen werd ik door Kras vriendelijk benaderd om te vernemen hoe mijn 'gevoel' was over een nog te maken reis. Ik heb dit gesprek als zeer positief ervaren, helaas ging ook deze reis niet door. In mijn visie was ik met een gemaakte trip het geld al kwijt geweest en nu heb ik nog reizen 'tegoed'. Wat is het probleem...

Leo Vogels
2020-04-25 07:38:17

geweldig Zeer vriendelijk en be hulzaam…

geweldig Zeer vriendelijk personeel en snelle reagtie als je een vraag hebt gesteld via facebook geweldig helpen waar het kan

Agnes Iedema
2020-04-15 09:39:18

Vandaag de corona-voucher ontvangen

Vandaag de corona-voucher ontvangen. Het liefst had ik mijn geld terug gehad. Maar ja. De afwikkeling ging keurig in tegenstelling tot Edreams, die niet "thuis" zijn.

Geertje
2020-04-03 09:20:04

Ik wil even een tegengeluid laten horen…

Ik wil even een tegengeluid laten horen over de vriendelijkheid en bereikbaarheid van Kras. Ik heb eerst op mijn vragen via Facebook direct en vriendelijk antwoord gekregen. Omdat mijn reis 21 mei vertrekt en ik dat helemaal niet zie zitten, heb ik de reis omgeboekt naar een andere bestemming later dit jaar. Ik kreeg direct een medewerker aan de telefoon en de nieuwe boeking werd direct in orde gemaakt. Maar het is inderdaad duidelijk dat Kras het liefst zoveel mogelijk de restbetalingen binnen wil hebben. Het kan een manier zijn om het hoofd boven water te houden in deze coronatijden, want wie gaat er nu op vakantie.

Consumer
2020-03-26 19:42:16

Rondreis de zuidelijke parels van Thailand.

Net terug van rondreis Thailand de zuidelijke parels. Geweldig wat een mooie reis, alles goed geregeld, fantastische excursies en een heerlijk maaltijdenpakket. Onze gids Thomas was echt een geweldige mensenmens met veel kennis over het land en haar bevolking. Een echte aanrader. Onze volgende wereldreis boeken we weer bij Kras.

Thea Eggenhuizen
2020-03-22 17:44:38

Rondreis Sri Lanka

Wij hebben van 5 maart t/m 21 maart een rondreis door Sri Lanka gemaakt.Wij hadden een TOP begeleidster Sanjika, zij vertelde met trots en zeer goed over haar land!!!! Wij hebben een uitstekende vakantie gehad, en genoten van het mooie land en onze begeleister!!!!Sri Lanka moet je echt naar toe gaan!!!!

Theo Pardoel
2020-03-12 17:28:59

Super snelle reactie!

Wij hadden een reis naar New York geboekt. Maar Trump heeft vandaag besloten dat we daar niet meer naar toe kunnen. Op 23 maart zouden wij vertrekken. Uiteraard geprobeerd contact te zoeken met Kras. Maar lukte niet.Groot de verbazing om omstreeks 16.30 Kras aan de telefoon. Met een uiterst correcte dame. Deze vertelde ons, u hoeft zich geen zorgen te maken.Je kan omboeken of kosteloos annuleren. Wij hebben gekozen voor het laatste. Waarop zij ons mededeelde het bedrag binnen 3-5 werkdagen terug te storten. Top Kras ondanks de drukte, zo snel een reactie. Super!

Marcel
2020-02-16 19:40:59

Onze ervaring met Kras was prima

Onze ervaring met Kras was prima, uiteraard hebben wij zelf vooronderzoek gedaan omdat wij nog nooit zo'n reis hadden gemaakt.Onze reis ging naar Bonaire, vijf weken voor vertrekdatum geboekt( zonder annuleringsverzekering, we wilden nl. wel op vakantie).Alles goed verlopen en een goed hotel (ook netjes weggebracht en op tijd opgehaald).Wij verbleven in Hotel/ appartementen Ocean Breeze, vlak naast het vliegveld waar we overigens absoluut geen hinder van ondervonden!!Bij de receptie werden alle vragen direct beantwoordt en eventuele andere zaken direct opgelost. ( de hordeur functioneerde niet en was twee uur later alweer gemaakt :-))Voor vragen was er ook iemand van TUI op het eiland aanwezig en ook telefonisch bereikbaar, dus geen klachten :-)We gaan zo weer, MET Kras en naar hetzelfde complex, heerlijk :-)

Corry
2019-12-11 21:38:08

4 dagen Londen was geweldig!

4 dagen met Kras naar Londen was geweldig met een prima chauffeur John die ons bekwaam door Londen reed en met begeleider Milan die zorgde voor de inwendige mens tijdens de reis. En dat alles in een 5* bus, het hotel was wat men voor deze prijs mag verwachten en het ontbijt was meer dan voldoende. Al met al een hele fijne reis naar Londen die in prachtige kerstsfeer was ondergedompeld.

Bart van Kooij
2019-09-07 09:57:49

Normandie en Invasiestranden

De reis was echt geweldig!De chauffeur was erg goed op de hoogte en kon ons veel veel vertellen.Was erg correct en geduldig.Het hotel was goed en de kamers waren erg netjes.De eerste dag was het eten erg zout.Daarna was het goed.Het enig puntje van kritiek was de badkamer.Het water liep niet erg goed weg en na het douchen liep het water de rest van de kamer in.Naderhand heb ik een deel van de handdoeken voor de douchebak en de deur gelegd, zodat dit niet mer kon.Eigenlijk mag dit niet gebeuren

monique diepens
2019-07-29 07:38:37

Diner asten

Wij hadden een 5 daagse reis van 22 t/'m 26 juli 2019 naar Dresden en Leipzig, we hebben van het prachtige land en plaatsen genoten met een uitstekende chauffeur en reisleidster, beter kan niet. Maar het diner stelde toch wel teleur, in het hotel was het nog aardig maar niet hooggegrepen maar het afscheidsdiner in asten was een blamage, slappe diepvries bonen zonder smaak, uitgedroogde aardappelpartjes, smaakloze vis met klonterige saus en uitgedroogde ham. Het leek net of het er al een hele tijd stond, andere bussen kregen een koffietafel, nou dat had ik ook liever gehad. Maar omdat we met de topbus reisde kregen we een diner, nou laat die maar weg, of geef een fatsoenlijk diner of geef ook een koffietafel wij hebben in ieder geval niets gegeten en meer mensen met ons, dit was een domper op de mooie reis

jan van den boom rosmalen
2019-05-22 12:13:51

Wij hebben in 2017 een reis geboekt…

Wij hebben in 2017 een reis geboekt naar StPetersburg en MoskouGeweldige reis gehad fijne hotels, fijne reisleidsters.In 2018 wederom een reis bij Kras geboekt nu naar RoemenieDezelfde ervaring qua hotels reisleidster. Wij waren weer enthousiast!!Nu wederom geboekt naar de Balkan, omdat Wij wel tevreden waren.

FAQ for Kras

heeft Kras een verkoopsectie?

Dat klopt, honeyhivehome.com heeft ook klanten bijgewerkt met geweldige aanbiedingen van Kras -specials. In December heeft Kras 1 couponcodes die op u wachten om te kiezen. dat wil zeggen, in plaats van kras.nl te bezoeken om toegang te krijgen tot de laatste koopjesinformatie, is honeyhivehome.com ook een geweldige website om u te helpen 50% te besparen!

hoe veel Kras online Promotiecode zijn er beschikbaar?

Het plezier van het besparen van consumenten geld is ook de wens van honeyhivehome.com. U kunt de momenteel beschikbare 1 Actiecode items bekijken op de Kras pagina van honeyhivehome.com. Wanneer u de Kras Actiecode heeft geselecteerd die u wilt gebruiken, kunt u deze gebruiken bij het winkelen op kras.nl.

hoe te besparen bij Kras?

Kras biedt klanten een verscheidenheid aan voorkeursbeleid, waardoor klanten tijd kunnen besparen en zich geen zorgen hoeven te maken bij het kopen, en ze kunnen genieten van de laagste prijs via volledige Kras Promotiecode, promoties en Kras Actiecode distributie! u kunt het officiële Kras -account volgen om meer te weten te komen over de laatste evenementen en aanbiedingen

Wat is het laatste aanbod?

Kras zal de laatste prijsinformatie plaatsen op de kras.nl homepage. U kunt het op elk moment volgen om te voorkomen dat u de speciale aanbiedingen van Kras mist. de laatste updatetijd van Kras is [UPDATE] en je kunt ook inloggen op honeyhivehome.com voor meer informatie over Kras.

Registreer u gratis op Kras om de laatste kortingsinformatie te krijgen