honeyhivehome.com
Huis Winkels Fleurop Kortingscode

Fleurop Promotiecode & Actiecode December 2021

Beoordeel het - Fleurop!
4.0 / 610 stemmen

Fleurop online winkelproces is 100% veilig en we hebben elke Fleurop Promotiecode geverifieerd om ervoor te zorgen dat u gerust kunt zijn. Winkel gewoon en bespaar eenvoudig bij ons! Op deze pagina kunt u de volgende geverifieerde Fleurop Kortingscode & Kortingsbon gebruiken om grote besparingen tot 60% te krijgen.

  • ALLE
  • 6 Aanbiedingen

Reactie van Fleurop

Ansje
2021-08-22 12:03:34

Wow!

Wow!Voor de 3e keer het kleurrijk bloemstuk besteld en ook deze jarige was onder de indruk ervan. Elk bloemstuk was een waar kunstwerk. Ik ben totnutoe zeer tevreden over de Fleurop service.

Ansje
2021-07-14 11:19:16

Kleurig Bloemstuk!

Al om half 11 werd het bloemstuk bezorgd bij de jarige, terwijl ik het de vorige avond had besteld. Dat was top! De foto die ik kreeg bevestigde weer eens waarom ik bij Fleurop bestel: met liefde gemaakt, verzorgd, creatief en naar volle tevredenheid.

Bridget
2021-04-12 13:07:25

Supersnel en mooi

Een tijd geleden hiervan een erg mooi boeket gekregen. Daarom nu een boeket naar iemand gestuurd. Ik bestelde het om half 2 en een uur later kreeg ik al een melding dat het geleverd was!!!

Joanne
2021-03-24 22:55:52

Top boeket!

Mhm, ik kreeg voor valentijnsdag van mijn vriend een kei groot boeket. Deze was erg mooi en groot.. bleef zelfs 3 weken goed. Kan me dan ook niet vinden in de negatieve reacties. Misschien is het afhankelijk van de ligging en bloemist :) jammer dat je geen foto kan plaatsen anders had ik dat wel gedaan

Nadine
2021-03-18 08:04:34

Goede klantenservice

De klantenservice heeft meteen actie ondernomen na mijn feedback over het geleverde bloemetje. Goede service! Dit is voor mij zeker een reden om weer te bestellen bij Fleurop.

Aniek
2021-01-02 14:24:38

makkelijk, snel maar duur

Erg makkelijk en snel, prima service! Via Fleurop is wel een stuk duurder dan rechtstreeks bij de bloemist zelf bestellen

Charlotte Balcaen
2020-12-31 08:37:21

Uitstekende service!

Ik had een orchidee besteld voor de verjaardag van m'n oma. Helaas door Covid-19 konden wij deze zelf niet gaan afgeven. We hebben beslist om gebruik te maken van de diensten van Fleurop om deze te laten leveren. Uiteindelijk bleek dat mijn oma haar verjaardag niet thuis zou vieren maar aan zee. Zonder problemen hebben ze voor ons het adres aangepast en kreeg ik keurig een bericht wanneer de levering was gedaan. Zelf heb ik de bloemen nog niet gezien maar aan de tevredenheid in mijn oma's stem te horen, waren ze zeer mooi!

Danielle
2020-12-20 20:34:26

Erg mooi kerststuk

Vanuit Engeland een kerststuk voor mijn moeder besteld. Ziet er erg mooi uit, niet geheel precies zoals de foto op de website, andere kleur pot, wat andere bloemen/planten, maar nog steeds met amyrillisbollen. Heel erg mooi.Ik had gevraagd om een levering op vrijdag 18 dec en ivm de lock down in Nederland was ik bang dat de bestelling niet door kon gaan, een emailtje naar Fleurop werd echter heel snel beantwoord en de levering op de vrijdag kon gewoon gedaan worden. Beide werden op de afgesproken tijd geleverd. Heel erg tevreden met Fleurop!

Petra
2020-12-17 07:23:46

zeer tevreden

Ik bestelde vanuit Denemarken een rouwboeket en een rouwstuk voor een crematie in Nederland. Beide werden op de afgesproken tijd geleverd. Het rouwstuk leek misschien wat minder op de foto van de website, maar was erg mooi en de kleuren waren goed. Het rouwboeket leek goed op de foto en was groter als ik verwacht had. De prijs was okay, voor zulke bloemen moet ik in Denemarken een stuk meer betalen.

Julia van der Heijden
2020-10-08 08:36:30

Super bedrijf

Hele goede service!

Corinr
2020-09-03 10:46:41

Prachtig boeket bloemen bezord op…

Prachtig boeket bloemen bezord op gewenste datum in een uithoek van Spanje! Top dus!

Nicolle Wanders
2020-07-10 15:41:45

Bloemen komen niet overeen met de foto's

Ik heb hier een aantal dagen geleden een bos bloemen besteld voor mijn moeder, de levering was top, en het bestel proces ging ook vrij makkelijk. Echter kwamen de bloemen niet echt overeen met de foto's uit de webshop. Nu vind ik dit zelf niet een heel groot probleem, aangezien mijn moeder er alsnog blij mee is. Maar ik zou hierdoor niet snel opnieuw een bestelling willen doen bij Fleurop. Door de hoge prijzen die je ervoor betaald, vind ik het niet echt kunnen dat je een heel ander boeket krijgt met andere bloemen en kleuren. Vandaar de 3 sterren.

Aloysius Stichting
2020-07-03 13:23:12

1.300 boeketten

Deze week 1.300 boeketten met cadeaubonnen laten bezorgen voor al onze medewerkers. Perfect verlopen & uitstekende nazorg. Geen idee waar de slechte score vandaan komt.

rick veldhuis
2020-06-20 17:36:05

Enorm goeie service.

Enorm goeie service.'S ochtends besteld voor Aruba en dezelfde dag nog bezorgd.Buitengewone service, hele mooi bos bloemen en super bezorging.Enorm tevreden en ik raad het erg aan!

no-name
2020-06-11 09:08:07

Geld meer dan waard

TOP in hoofdletters.Een geweldig mooi bos geleverd bij lieve vriendin die het even hard nodig had. Veel bloemen en amper groen zoals het hoort.Een heel tevreden klant erbij.

FAQ for Fleurop

heeft Fleurop een verkoopsectie?

Ja, Fleurop biedt een speciale verkoopsectie voor klanten die laaggeprijsde producten willen kopen. Iedereen die naar fleurop.nl komt, heeft rechtstreeks toegang tot het verkoopgedeelte. Maak je geen zorgen over de kwaliteit van de Fleurop -producten daar! De speciale verkoopzone van Fleurop garandeert altijd lage prijzen en hoge kwaliteit.

hoe veel Fleurop online Promotiecode zijn er beschikbaar?

Fleurop houdt van tijd tot tijd promotionele activiteiten. Om de klanten van Fleurop maandelijks de winkelkortingen te laten waarderen, wordt het aantal Promotiecode uitgegeven door Fleurop ook gebaseerd op de actuele situatie van de maand. bezoek de homepage van fleurop.nl voor informatie over specifieke aanbiedingen.

hoe te besparen bij Fleurop?

Fleurop biedt klanten verschillende preferentiële polissen, waarvan kan worden gezegd dat ze veel besparen door preferentiële aankopen. Klanten kunnen genieten van de laagste prijs via Fleurop volledige kortingen, promoties en couponverdeling! tegelijkertijd is het niet uitgesloten dat er volledige reductieactiviteiten zullen zijn die kunnen worden gebruikt met Fleurop Promotiecode.

Wat is het laatste aanbod?

Fleurop geeft de laatste prijzen weer op de fleurop.nl -homepage. Je kunt ze op elk moment volgen om te voorkomen dat je aanbiedingen van Fleurop mist. Als u meer prijsadvies wilt, kunt u ook de realtime informatie van Fleurop volgen.

Registreer u gratis op Fleurop om de laatste kortingsinformatie te krijgen