honeyhivehome.com
Huis Winkels Denham Kortingscode

Denham Kortingscode + Aanbiedingen Oktober 2021

Beoordeel het - Denham!
4.0 / 701 stemmen

Profiteer als volgt van de beste Denham Promotiecode & Coupon om tot 50% korting te krijgen op uw bestelling in Oktober 2021. Denham Kortingsbon zijn slechts een beperkte tijd geldig, dus bespaar nu en koop uw favoriete artikelen voor de laagste prijs. Volg ons vandaag als een van de eerste om te horen over nieuwe productlanceringen, plus Denham geldbesparende aanbiedingen en Aanbiedingen.

  • ALLE
  • 6 Aanbiedingen

Reactie van Denham

Henk
2021-04-22 19:50:52

Prima shop - retourneren op eigen kosten is heel slecht!

Prima shop en mooie producten. Maar retourneren op eigen kosten past niet bij deze tijd en al helemaal niet bij een merk als Denham. Zie op de site dat NL en US de enige uitzonderingen zijn, is echt heel slecht.

F Jonker
2021-02-19 12:44:41

Bestel Denham kleding niet via hun eigen website

Gisteren besteld om 1100u, vandaag om 1300u nog steeds geen order in shipped status. Dat zou misschien acceptabel zijn voor één of andere ramsh-zaak, maar niet voor een merk dat pretendeert Premium te zijn. Navraag bij de klantenservice leverde op dat het shippen zo moeilijk is omdat het magazijn helemaal in Oldenzaal zit en dat Denham geen invloed op de shipping termijn heeft. Beide natuurlijk onzin argumenten. Oldenzaal ligt gewoon in Nederland, en de snelheid van bezorgen wordt beïnvloed door het contract dat je afsluit met je shipping leverancier. Ik begin een onaangenaam gevoel te krijgen, is het bedrijf soms bijna falliet en moeten de telefoon operators onzinpraatjes verkopen om de klanten zoek te houden? Intussen bijna 300 Euro voor mijn gevoel weggesmeten, en als ze al iets gaan shippen dan zal dat in de vakantietijd aankomen, stelletje prutsers.Advies van mijn kant: als je Denham spullen wil kopen, doe dit dan via een vertrouwde club zoals bol.com of zoiets. Rechtstreeks bij Denham geeft mij tot nog toe geen goed gevoel, de onzinnige argumenten van de servicelijn in aanmerking genomen.Update: Vandaag bericht gehad van Postnl. Het ziet er naar uit dat bestelling toch op een redelijk aanvaardbaar tijdstip binnenkomt, en dat helemaal vanuit Oldenzaal ;-). Geen PB gehad, maar het rechtvaardigt wel een herziening van de waardering van 1 naar 3 sterren. Ben benieuwd of de kwaliteit van de waren een tweede herziening nodig maken. Overigens, de orderstatus is nog altijd "Not shipped".

Tjeerd
2021-02-16 20:51:57

Super service!

Twee keer een broek teruggebracht door schade aan de broek, een keer door fabrieksfout en de andere keer door eigen schuld. Ik kreeg twee keer een nieuwe broek van ze en werd ook nog eens erg vriendelijk geholpen in de winkel (op 1.5 meter aan de deur) en via WhatsApp. Bedankt voor de super service! Ik koop mijn toekomstige nieuwe spijkerbroek zeker bij jullie, niet alleen voor de service maar ook omdat de broeken als gegoten zitten!

FAQ for Denham

heeft Denham een verkoopsectie?

Natuurlijk, om iets terug te doen aan klanten, zal Denham een aantal hot items in de speciale ruimte van Denham plaatsen, waardoor klanten lange tijd kortingen krijgen. Tegelijkertijd kunnen klanten honeyhivehome.com of Denham 's nieuwste Promotiecode volgen.

hoe veel Denham online Promotiecode zijn er beschikbaar?

U kunt het aantal Kortingscode dat momenteel beschikbaar is door Denham controleren op honeyhivehome.com. Door continu Denham -klanten te voorzien van Promotiecode, helpt honeyhivehome.com klanten om gemiddeld €8 per bestelling te besparen. het wordt sterk aanbevolen dat u regelmatig een bezoek brengt aan denhamthejeanmaker.com of honeyhivehome.com.

hoe te besparen bij Denham?

Als je 50% in Denham wilt opslaan, raden we je aan om aandacht te besteden aan de officiële accounts van de belangrijkste mediaplatforms van Denham en de eerste keer kortingsinformatie van Denham -profielen te krijgen. Mis de couponcode voor Denham op honeyhivehome.com niet.

Wat is het laatste aanbod?

Denham zal van tijd tot tijd promotieprogramma's en speciale aanbiedingen lanceren op haar officiële website. bovendien, door de honeyhivehome.com homepage te openen en te zoeken naar Denham, kun je kortingen zien zoals Shop Rokjes In De Denham Sale En Ontvang Tot 50% Korting Bij Denham en genieten van andere speciale aanbiedingen om 50% te sparen voor je aankoop.

Registreer u gratis op Denham om de laatste kortingsinformatie te krijgen