honeyhivehome.com
Huis Winkels Dealdigger Kortingscode

Hot Dealdigger Promotiecode en Coupon December 2021

Beoordeel het - Dealdigger!
3.9 / 534 stemmen

Bespaar geld met de nieuwste Dealdigger Kortingscode en aanbiedingen voor December 2021. Ontvang grote kortingen met 15 Dealdigger Promotiecode en Actiecode beschikbaar op onze pagina. Wij brengen u de beste en exclusieve Kortingsbon en Coupon, ongeacht de tijd van het jaar. Je zult er hier zeker een vinden zolang je nodig hebt.

  • ALLE
  • 15 Aanbiedingen

Reactie van Dealdigger

Jean-Pierre Tytgat
2020-12-31 11:56:23

-Via wel wat omwegen- uiteindelijk 1…

-Via wel wat omwegen- uiteindelijk 1 van de 2 artikelen keurig geleverd. Het betaald bedrag van het ontbrekende artikel werd even keurig terug vergoed op mijn bankrekening. De communicatie verliep vlot, klantvriendelijk en tijdig: kortom zoals het behoort te gaan. (jie pie TIE)

Nieuwendijk
2020-11-03 16:17:19

Keurig afgehandeld

Na enige vreemde ervaringen, waarschijnlijk communicatieproblemen, is alles keurig opgelost. Ook de communicatie liep nu gesmeerd

Hans Moes
2020-10-17 11:58:11

Ik had mijn bestelling binnen een week…

Ik had mijn bestelling binnen een week in huis. En ben tevreden over de handschoenen die ik besteld had. Had de ook reviews gelezen die waren niet best.

Lucia
2020-06-05 14:56:18

Tuinslang gekocht en een nat pak

Tuinslang gekocht, 1+1. Mijn dochter kreeg de ander.1 maal gesproeid en toen...vloog de sproeier eraf, slang vloog in het rond.Kletsnat was ik. Mijn dochter had precies hetzelfde.Nou ja, miskoop dacht ik maar dat natte pak stond me niet aan.Toch een mailtje aan gewaagd.Het was een verrassing om snel een antwoord te krijgen met de mededeling dat het aankoopbedrag wordt teruggestort.

Oplossing voor klanten
2020-04-29 15:13:17

Wilt u uw geld terug of een nieuw product?

Dealdigger leek klanten op vaste basis te bedonderen. Horloges werden kapot geleverd of niet gerepareerd. Dealdigger lijkt ook lastig bereikbaar. Er worden verschillende bedrijfsnamen en adressen gebruikt. De contactgegevens op de eigen site (Lemelerbergweg) en op Trustpilot kloppen in ieder geval niet. Gelukkig klopt het bezoekadres van het bedrijf dat eigenaar van Dealdigger is (Clickwork Holding BV) wel. Vragen en verzoeken aan dit adres worden wel snel opgepakt.Het juiste bezoekadres van Dealdigger is Noorder Jaagpad 35, 1398 DA in Muiden.Dealdigger, bedankt voor de vlotte reparatie, de koffie en natuurlijk de cadeaubon!

E Volved
2020-01-02 09:55:38

301XL inktcartridges…

Ik heb ooit 301XL inktcartridges gekocht voor mijn HP printer. De eerste cartridges deden het na een bepaalde tijd niet meer. Contact opgenomen en ik kreeg er nieuwe. 2de levering was het hetzelfde. Rommel!

Karel De Heel
2017-11-08 17:42:12

Dahscam

Dahscam bestelt en binnen redelijke termijn geleverd en het toestel doet het primagezien de belachelijke lage prijs een prima deal.kadeheMvg

Luc Expeels
2017-10-17 13:20:22

het fietsalarm

het fietsalarm: tevreden :aan te raden;dealdigger lost snel en op een heel deftige manier iest op.Zeker aan te raden en de prijzen ok; expeels luc

Marc JACOBS
2017-02-13 10:03:17

Levering in omslag :-(

Update 08 Mar 2017Nope, ging om DashCam (HD car camera) om aan ruit te bevestigen met zuignap!M. JACOBS

Tobias Legrand
2017-01-18 15:30:46

Ondanks veel slechte kritiek toch tevreden

Heb de vele slechte reviews gelezen maar toch een kans gegeven en uiteindelijk toch tevreden! De riemen die ik besteld had zijn van degelijke kwaliteit en voelen zeer duurzaam aan. De metalen sluiting is mooi afgewerkt en zwaar wat wijst op goede kwaliteit. Wel lange levertermijn maar ook hiervoor heb ik respect daar zij geen voorraad houden en ook afhangen van hun leveranciers. Ik ben trouwens ook ( wel traag maar bon) WEL beantwoord geweest op gestuurde mails Ivm late levering. Al bij al tevreden van mijn aankoop.Ik heb ook die dashcams besteld dus hou men hart een beetje vast voor die kwaliteit! We zullen zien, afwachtenUpdate ivm de dashcams: ikzelf ben WEL tevreden over de webcams!!! Zaten in een proper doosje met inlay waar de dashcam inzat, met plastic folie voor en achterkant, adapters mooi verpakt in aparte zakjes & handleiding er onder. Handleiding is ook in het engels verkrijgbaar maar het toestel zelf kan je zelfs in het nederlands instellen!!! OK, toegegeven: 1080p HD is het niet, maar komt dichter in de buurt van 720p. Zit zowat tussen 480p & 720p denk ik. Al bij al meer dan bruikbaar, goeie FPS dus je filmpjes haperen niet, goeie refreshrate dus geen flikkeringen of trage overgangen na het verlaten van een tunnel qua lichtinval. Voor 30€ absoluut niet te klagen! Ik heb er 2 gekocht, 1 voor m'n vrouw en 1 voor mezelf en heel tevreden hiervan! De enige reden dat ik m'n 4 sterren niet wijzig naar 5 is omdat het geen 1080p is zoals aangegeven, maar meer dan bruikbaar & zoals gezegd: voor 30€ kan je niet sukkelen

Patricia
2017-01-15 09:41:41

1 keer en nooit meer maar...... wel correct afgehandeld!!!!

Het was de eerste keer dat ik bij dealdigger bestelde.Ik had de dashcams FULL HD 1080 + Night Vision aangekocht om cadeau te geven met Kerst.(Ordernummer : DD01154970)Op de foto’s zag het er allemaal veelbelovend uit maar in werkelijkheid sloeg dit echt tegen.Ik heb het dus ook niet durven afgeven als cadeau.Het zag er zo goedkoop uit.Ik kan moeilijk geloven dat deze normaal 99.95€ per stuk kosten(ik heb ze voor 29,95€/per stuk betaald + 7,95€verzending).Het zat zelfs niet in een verpakkingsdoos maar gewoon in een plastiek zakje, in een envelop met beschermnopjes toen ik ze heb ontvangen!!Waarschijnlijk rechtstreeks van China waar ze nog geen 5€ kosten!!!! Ik heb tot 2x toe een mail gestuurd maar heb tot op heden nog steeds geen reactie ontvangen van hen wat ik wel erg jammer vindt.Ik had deze graag terug willen sturen in de hoop dat ik mijn geld(67,85€) kon terug krijgen maar dat zal waarschijnlijk niet gebeuren.Dus nee,voor mij geen dealdigger meer.Update 21/02/2017Tot in tegenstelling van anderen heb ik mijn geld wel terug gekregen en wil ik mijn sterren wel aanpassen.Het enige wat ik moest laten vallen waren de verzendingskosten.Dus bij deze is alles wel correct afgehandeld :-).Ik heb ook gelezen dat een persoon na mij de dashcam besteld heeft en deze wel in een verpakkingsdoos heeft ontvangen + Nederlandse bijsluiter.Dit was bij mij zeker niet het geval. Misschien nog een extra tip voor dealdigger. Indien het mogelijk moest zijn iets aan jullie leveringstermijnen te kunnen doen zou dat jullie al veel verder helpen en veel minder negatieve commentaren opleveren.Ik moet er wel bij vermelden dat dit wel op voorhand wordt meegedeeld.Ik wens jullie nog veel succes verder.

FAQ for Dealdigger

heeft Dealdigger een verkoopsectie?

Ja, Dealdigger biedt een speciale verkoopsectie voor klanten die laaggeprijsde producten willen kopen. Iedereen die naar dealdigger.nl komt, heeft rechtstreeks toegang tot het verkoopgedeelte. Maak je geen zorgen over de kwaliteit van de Dealdigger -producten daar! De speciale verkoopzone van Dealdigger garandeert altijd lage prijzen en hoge kwaliteit.

hoe veel Dealdigger online Promotiecode zijn er beschikbaar?

Het aantal en de kortingssterkte van Kortingscode gelanceerd door Dealdigger in elk afzonderlijk promotieseizoen zijn verschillend. U kunt de details bekijken via het dealdigger.nl sociale platform. Tegelijkertijd zal Dealdigger Kortingscode ook real-time pushen naar trouwe gebruikers via e-mailinformatie.

hoe te besparen bij Dealdigger?

In Dealdigger kunt u veel geld besparen door speciale kortingen te gebruiken en uw Dealdigger Promotiecode in te wisselen. Dealdigger heeft veel couponcodes op honeyhivehome.com. Als klanten de bijbehorende Dealdigger Actiecode kunnen gebruiken, kunnen ze genieten van kortingen bij elke aankoop.

Wat is het laatste aanbod?

honeyhivehome.com zal de laatste aanbiedingen en prijzen van Dealdigger updaten op basis van verschillende evenementen van het jaar. U kunt meer te weten komen over de laatste aanbiedingen van Dealdigger op de officiële accounts van de belangrijkste platforms. je kunt de laatste prijzen van Dealdigger tijdens het evenement bekijken door op de homepage van dealdigger.nl te bladeren.

Registreer u gratis op Dealdigger om de laatste kortingsinformatie te krijgen